2024. április 29. - Péter

Sztárok az érettségin

A Cool Srácok című műsorában igazi érettségi hangulat uralkodott, ennek keretein belül telefonvégre kaptuk Lolát és Markot is, akik beszámoltak friss vizsgaélményeikről. Lola tegnapi matek vizsgáját is értékelte.
2008. május 7. szerda 12:13 - Hírextra
- Túléltem!

A magyar feladatsort azonban úgy látja, kimondottan jól sikerült neki. Bár magántanuló, mégis a nappali tagozatos diákokkal együtt érettségizett, ahol ugyanazokat a tesztlapokat kapta, mint társai. A matematika érettségi első fele volt a nehezebb az énekesnő szerint, de mindenkit megnyugtatott.

- Tanultam eleget, így biztosan átmegyek!

Mark az osztrák érettségin vesz részt idén, így ők teljesen más elosztásban vizsgáznak, mint a többi iskola tanulói. Tegnap a német feladatsorokat oldották meg az e rendszer szerint érettségizők.

- Én sokáig Németországban éltem, így szerencsére nem okozott különösebb nehézséget a vizsga - kommentálta az énekes.

A következő megmérettetés 14-én lesz, ahol Mark matematika tudásáról ad majd számot. Itt azt is megtudtuk, hogy az osztrák vizsgán sokkal magasabb a követelmény, hiszen szomszédainknál többek között már a deriválás és az integrálás is része a középiskolai tananyagnak. Ettől függetlenül az énekes optimistán áll a sokakat megrémítő érettségihez, és folyamatosan gyakorol, hogy a legjobb tudása szerint teljesítse feladatsort.

Leo kérésére még egy gyors bemutatót is tartott tudásából: egy könnyed fejszámolás eredményeként szinte másodpercek alatt választ kaptunk egy bonyolult matematika feladatra.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását