2021. december 9. - Natália

Miből lesz a cserebogár? Sharon Stone luxusribanc volt

Sharon Stone a kilencvenes évek szexikonja fiatalkorában pornózással és prostiként kereste a kenyerét, és később Hollywoodban sem változott sokat.
2009. június 2. kedd 08:47 - HírExtra
Munkáscsalád gyermekeként született, szegény sorban nőtt fel, de kitűnt társai közül kirívóan magas intelligenciájával és szépségével. 15 évesen korengedménnyel került be az egyetemre, de az intellektus mellé pompás külső is társult.

Szőke volt, magas és hosszúcombú, áradt belőle a szexualitás, amit ki is használt. Pornózással és luxusprostiként kereste meg a kenyérre valót. Ezer dollár volt nála egy kanyar, a gazdag üzletemberek egymásnak adták a kilincset-emlékszik vissza egykori „madámja”.

Mikor megfelelő mennyiségű pénzt gyűjtött össze Európában, akkor visszatért Amerikába, hogy szerencsét próbáljon. Ez be is jött neki, hiszen első film szerepét Woody Allentől kapta és ez után már nem volt megállás. Sharon elmondása szerint mindig az eszét használta, soha nem az ösztönei után ment. Intelligencia és kurvoiditás. Mi kell még a sikerhez Hollywoodban?

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását