2024. április 25. - Márk

Sharon Stone bocsánatot kért

Sharon Stone hollywoodi színésznő, a Christian Dior divatház kínai reklámarca bocsánatot kért, amiért egy interjúban azt állította, hogy esetleg a Kína tibeti politikájából fakadó rossz "karma" miatt következhetett be a pusztító földrengés.
2008. május 29. csütörtök 12:17 - Hírextra
"Őszintén sajnálom és szomorú vagyok, amiért az interjú során elhangzott helytelen szavaim megsértették a kínai embereket. Részt akarok venni a kínai földrengés segélymunkálataiban, teljesen a kínai áldozatok megsegítésének akarom szentelni magam" - írta a francia Dior cég sanghaji irodája által csütörtökön publikált közleményében.

A kozmetikai cég egyúttal bejelentette, hogy végleg visszavonja az 50 éves művésznő arcával megjelenő hirdetéseit a kínai piacról.

Stone a múlt héten egy hongkongi filmstábnak adott rövid interjúban idézte fel, hogy mi jutott eszébe a május 12-i szecsuáni katasztrófáról: "Arra gondoltam: vajon ez lenne a karma? Ha az ember nem jó, rossz dolgok történnek vele."

Az interneten is megjelent nyilatkozat komoly indulatokat váltott ki az ázsiai országban. Egyes pekingi áruházak például eltávolították az üzleteikből a filmcsillag arcával megjelent kozmetikai hirdetéseket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását