2024. április 19. - Emma

Szex itt is, ott is

Majdnem kétmillió brit pár nyilatkozott úgy, hogy kipróbálta már a swinger-szexet. A swingerek nyitott szexuális életet élő embereknek vallják magukat, akik kisebb-nagyobb csoportokban együtt élvezik a testi együttlét minden formáját.
2009. február 4. szerda 09:35 - Hírextra
Majdnem négymillió brit próbálta már a swinger-szexet, és további hatmillió nyilatkozott úgy, hogy szeretne kötöttségek nélküli szexuális kapcsolatot létesíteni.

A felmérés szerint - amelyet egy piackutató cég készített - a manchesteriek kedvelik leginkább a kalandokat: 15 százalékuk vett már részt csoportos-párcserés együttléteken.

A kutatás eredményei azt mutatják, leginkább a 18 és 21 év közöttiek nyitottak az ilyen kalandokra, illetve azok a harmincasok, akiknek a nemi életét unalmassá tette a házasság.

A kalandozók általában nem otthon, hanem külön erre a célra kialakított klubokban keresik a társaságot. A swinger kultúra Magyarországon is egyre népszerűbb, mi sem mutatja ezt jobban, minthogy az elmúlt években egymás után nyíltak a budapesti és vidéki klubok.

Ezek a helyek - amelyek csak felnőttek számára nyitottak - szigorú szabályok szerint működnek. Fontos, hogy mindenki szabad akaratából van jelen, tilos fotózni vagy kamerázni, és a résztvevők semmire nem kényszeríthetik egymást.

A legtöbb programot pároknak rendezik, egyedülállókat - főleg férfiakat - csak ritkán fogadnak, de a kíváncsiskodók számára nyílt napokat is tartanak, ahol mindenki körülnézhet - természetesen a legnagyobb diszkréció mellett.

Természetesen hiába a titoktartás, a legnagyobb sztárokról is hallhatjuk, hogy ilyen közösségeket látogatnak. Nemrég egy hollywoodi klub, a The Vault (A Trezor) egykori tulajdonosai hozták nyilvánosságra az exkluzív vendéglistát. Állításuk szerint Madonna, Sharon Stone, Harrison Ford, Al Pacino, Pamela Anderson is azok közé tartozik, akik részt vettek rendezvényeiken.
Forrás: inforadio
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását