2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Gyűlölet és melankólia, némi profizmussal keverve

Tartson velünk, és nézze meg mit ajánlanak a magyar pártok az EP-választás alkalmából! A HírExtra górcső alá veszi az összes EP kampányfilmet, és azt is megtudhatja, melyik volt az egyetlen párt, amelyik sikeresen vette ezt a médiaakadályt.
2009. június 2. kedd 07:59 - Pásztor Balázs

LMP: Ha akarsz unokákat, akkor zöldülj!

A Lehet Más a Politika eddigi akcióit elnézve, a mostani kampányfilmjük kicsit gagyi lett. Elmondják a programjuk legfontosabb - zöld - részét, felhívják a figyelmet az égető problémákra, de semmi kreatív, figyelemfelkeltő ötlet vagy hatás nincs benne, ráadásul érződik, hogy nem tudták kihasználni a rendelkezésükre álló egy percet. De legalább teljes mértékben az EP-ről szól, ami a mezőny többi játékosát elnézve erős pluszpont. (5/10)


SZDSZ: Az ellenkampány ellenkampánya

Nem tudni honnan kölcsönözték a pártdogmát közvetítő alámondó hangot, de az illető felhasználása húsz pontot ér a tízből: ennél erősebb, meggyőzőbb „magyarhangot” egyik pártnak sem sikerült még megközelítőleg sem előhalásznia.

Maga a videó arról szól, hogy az SZDSZ miket képvisel azzal ellentétben, amit ellenségei állítanak róla - és ezt akarja csinálni az EU-ban is. Ellenben ez utóbbira csak az EP kampányból lehet következtetni, ugyanis konkrétan sehol el nem hangzik, és ez igencsak elvesz az alkotás értékéből. Azonban a videó - a végét nem számítva - szlogenestül eggyütt kifejezetten erős, ahogy az átirat sem sikerült gyengére. (5/10)


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását