2024. május 16. - Mózes, Botond

Gyűlölet és melankólia, némi profizmussal keverve

Tartson velünk, és nézze meg mit ajánlanak a magyar pártok az EP-választás alkalmából! A HírExtra górcső alá veszi az összes EP kampányfilmet, és azt is megtudhatja, melyik volt az egyetlen párt, amelyik sikeresen vette ezt a médiaakadályt.
2009. június 2. kedd 07:59 - Pásztor Balázs

MDF: Szakmaiságot vazze!

Az MDF hozza a formáját: adott egy nem is annyira rossz ötlet, azt szépen belebújtatja egy visszafogott konzervatív stílusba, hozzáadja Bokros bajszát, és kész is a csoda. Legalábbis a két nagypárt művéhez képest a két félperces alkotás tényleg az. A legüdítőbb dolog az egészben, hogy meg se próbál - Dávid Ibolya jelenlétén kívül - belpolitikai ügyekkel kampányolni, hanem épp azt emeli ki, hogy itt az EP, és a szakmaiság a lényeg.

A videók elmondják, hogy bár Bokros Lajos nem tud öltözködni, Habsburg György meg nem a világ legjobb focistája, ám szakértelmüknek köszönhetően remekül el tudnák látni a feladatukat az EP-ban, és ez a lényeg. Ha Dávid Ibolya pártelnök eközben nem próbálná meg baltával szétverni saját pártját, akkor kifejezetten szavazásra megindító alkotás is lehetne. (6/10)


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását