2024. május 20. - Bernát, Felícia

Fidesz kampány a Magyar Hírlap felmérése?

Valakik a Magyar Hírlap felmérésének álcázva "telefonon terjesztik a Fidesz hazugságait az új adórendszerről" - közölte Nyakó István az MTI-vel kedden.
2009. június 2. kedd 19:32 - HírExtra
"A Fidesz hű csatlósának számító napilap" nevében telefonáló ismeretlenek "ezerszer cáfolt hazugságokat terjesztenek az új adórendszerről" - írta közleményében az MSZP szóvivője, aki szerint mindezt "a Fidesz kottájából" és a párt politikai érdekeinek megfelelően teszik.

"Aki ilyen telefonhívást kap, tudnia kell, hogy hazugságokat, rágalmakat hall, személyes adatait politikai manipulációra kívánják felhasználni" - írta a szóvivő hozzátéve: az új adórendszerrel az emberek 90 százaléka jól jár.

"A kormány és a szocialista párt megegyezése alapján" jövőre 3 millió ember jövedelme nő, harmaduké legalább 120 ezer forinttal évente. Hogy mindez megtörténhessen, a legvagyonosabb 5 százaléknak többet kell adnia a közösbe - áll a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását