2024. április 29. - Péter

Hiteles embereket az EP-be?

A Magyar Demokrata Fórum nem pártpolitikusokat, hanem felkészült, nemzetközi kapcsolatokkal, elismertséggel és szaktekintéllyel rendelkező képviselőket kíván küldeni az Európai Parlamentbe.
2009. május 29. péntek 20:28 - HírExtra
Viniczai Tibor sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra, hogy a rendszerváltás miniszterelnöke, Antall József is alapvető célként jelölte meg az Európai Unióhoz tartozást.

A párt mostani EP-képviselőjelöltjének, Habsburg Györgynek az édesapja - Habsburg Ottó - a páneurópai gondolat, a közös Európa megvalósítására vonatkozó elképzelés egyik elindítója volt. A párt listavezetője, Bokros Lajos pedig nemzetközi gazdasági szaktekintély Európában - tette hozzá.

A párt alelnöke szerint ha az ország jól felkészült szakembereket küld az Európai Parlamentbe, a válságból is hamarabb tud kilábalni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

manioka
2009. május 31. 11:08
Ha.ha.ha... A mai politikai "elit"-ben hol vannak szavahihető politikusok, lopás csalás, lenyúlás, saját zseb, a többi hogy velünk magyar állampolgárokkal mi történik a kutyát nem érdekli.
Jó is bizony mindenféle erkölcsi és anyagi felelősség nélkül havi 2 millát kapni, + itthon mellétenni még 1 millát, a többségnek meg már a minimálbért sem akarják megadni. Menjenek ki minimálbérért, hazaszeretetből. Egyet sem fogok milliomossá tenni, senkire nem fogok szavazni
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását