2024. április 28. - Valéria

A Fidesz alaposan rámászott Bajnaira

A Fidesz jogi szempontból is áttanulmányozza a miniszterelnök "önmaga ellen írt 8 oldalas vádiratát" - közölte Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője szerdán este az MTI-vel.
2009. május 27. szerda 23:08 - HírExtra
A Bajnai Gordon által "most csokorba szedett ügyek mind arról szóltak, hogyan járhat jól anyagilag Bajnai Gordon az adófizetők, az ország, az emberek kárára."

Teljesen természetesnek tartjuk, hogy ilyen előzmények után Bajnai Gordon - mint írja - nem kíván politikai vagy állami vezetői szerepet betölteni. Nem is méltó rá - fogalmaz Cser-Palkovics András.

A kormányszóvivői iroda szerdán kilenc témában utasította vissza a Bajnai Gordon és családja ellen folytatott, "hazug állításokkal és hamis vádakkal leírható politikai indíttatású, karakterromboló kampányt", amelynek során szerintük súlyos, személyiségi jogokat, sajtóetikai elveket és az emberi méltóságot sértő állítások hangzottak el a közelmúltban.

A közleményben ismételten hangsúlyozták: a miniszterelnök és kormányának tagjai egy évre vállalták a gazdasági válság kezelésére szóló megbízást, azután Bajnai Gordon nem kíván politikai vagy állami vezetői szerepet betölteni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Steve22
2009. május 28. 11:39
köcsög mást nem tudnak csinálni!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását