2024. április 25. - Márk

Elfogták a három tolvajt

Három Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, sajóbábonyi tolvaj bukott le Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; a rendőrség még vizsgálja, hogy a gyanúsítottaknak van-e közük más, hasonló módszerekkel elkövetett lopásokhoz - közölte a nyírségi főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn az MTI-vel.
2009. május 25. hétfő 14:02 - HírExtra
A 29, a 32 és a 36 éves sajóbábonyi férfi egymillió forintot tulajdonított el még pénteken egy nyíregyháza-orosi lakostól - mondta Fülöp Gergely szóvivő.

A százados tájékoztatása szerint a gyanúsítottak a lakásán keresték fel a sértettet azzal, hogy szalmát vásárolnának. Tízezer forint előleg kifizetéséhez egy húszezres bankjegyet adtak át felváltásra, s kifigyelték, hogy az eladó hol tartja a pénzét. Ezután a figyelmét elterelve egyikük magához vette az otthon tartott egymillió forintot.

A bejelentést követő azonnali intézkedések alapján az elkövetők kocsiját a rakamazi rendőrség munkatársai tartóztatták fel a 38-as főúton, s megtalálták az autóban elrejtett lopott pénzt is, csaknem hiánytalanul.

Szabolcsban az utóbbi időben számos, hasonló módon elkövetett lopás történt, így a rendőrök vizsgálják, hogy a sajóbábonyi férfiaknak van-e közük azok elkövetéséhez - mondta a sajtószóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását