2024. május 18. - Erik, Alexandra

Djokovics nem hiszi el

Hitetlenkedve emlékezett vissza Novak Djokovic a madridi salakpályás tenisztorna szombati elődöntőjére, amelyet elképesztő csatában veszített el a világelső Rafael Nadal ellen.
2009. május 17. vasárnap 13:25 - HírExtra
 A spanyol sztár három meccslabdát is hárított a 4 óra 3 perces mérkőzésen (3:6, 7:6 (7-5), 7:6 (11-9)), amely a mestersorozat történetének leghosszabb háromszettes találkozója lett.
    
"Legközelebb két ütővel állok ki ellene meccslabdánál, akkor talán el tudok ütni mellette. Nem tudom, mit tehetnék, ha tudnám, akkor nyertem volna. Néhány labdamenetben még a képességeimet meghaladóan is játszottam, ezért különösen fájó, hogy mégsem bírtam legyőzni Rafát" - nyilatkozta néhány órával az összecsapás után a szerb játékos, aki idén negyedszer kapott ki Nadaltól.
    
A mallorcai zseni sorozatban 33. meccsét nyerte meg salakon, Djokovicot pedig mind a kilenc eddigi találkozójukon megverte a vörös borításon.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását