2024. április 29. - Péter

Megindult a forgalom a Keletiben

Megindult a forgalom a Keleti pályaudvaron nem sokkal kilenc óra előtt, miután mintegy két órára lezárták bombariadó miatt szerdán - közölte az MTI-vel Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese.
2009. május 13. szerda 09:57 - HírExtra
Szerda reggel két fővárosi pályaudvart - a Keleti és a Déli pályaudvart - is le kellett zárni telefonos bombafenyegetés miatt.

Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére kilenc óra után azt mondta: a Keleti pályaudvar átvizsgálását már befejezték, itt nem találtak robbanószerkezetet, a Déli pályaudvart még vizsgálják.

A MÁV telefonos ügyfélszolgálatát 6 óra 42 perckor hívta fel egy ismeretlen telefonáló, hogy bombát helyeztek el a Keletiben, ezt követően a rendőrség 7 óra 7 perckor teljesen lezárta a pályaudvart. 8 óra 8 perckor a Déli pályaudvart is lezárták, miután a korábbi telefonhívás felvételének meghallgatásakor kiderült, hogy a fenyegető a Déli pályaudvart is megfenyegette. A Mávinform tájékoztatása szerint a Déli pályaudvar átvizsgálása várhatóan két órán át tart. A szerelvények csak a Kelenföldi pályaudvarig tudnak közlekedni és onnan indulni.

Both Ferenc korábbi, szóbeli tájékoztatása szerint 30-60 perces késések várhatók. A menetrend szerinti vonatközlekedés a Keleti pályaudvaron és a Délinél a kora délutáni órákra állhat helyre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását