2024. április 16. - Csongor

Pénzért alibit?

A Magyar Hírlap szerint már Magyarországon is működik olyan ügynökség, amely pénzért alibit biztosít annak, akinek erre szüksége van.
2008. augusztus 6. szerda 06:58 - Hírextra
A lapnak név nélkül nyilatkozó vállalkozó hangsúlyozta: bűncselekményhez nem nyújt segítséget, de minden más esetre több típusú alibit is tud biztosítani. Példaként említette, hogy az adott időben érkező, sürgős munkára szólító telefonhívásért négyezer, a tárgyalással elöltött estéért hatezer, az egész napra szóló esküvői meghívóért tízezer, a vidéki munkaért pedig 15 ezer forintot kér.

Utóbbinál - ha valaki igényli - a rokonok által küldött házi kóstolóról illetve apróbb, a hazugságban szereplő településekre jellemző ajándéktárgyakról is gondoskodik plusz pénzért - olvasható a cikkben.

A Magyar Hírlapnak a férfi beszámolt arról is, hogy az ügynökség egyelőre feketén működik, mert amikor az okmányirodában erre a tevékenységre vállalkozói igazolványt próbált kiváltani, akkor nem találtak neki megfelelő kódot.

A vállalkozó a pénzért adott alibik miatt nem érez lelkiismeret furdalást, úgy fogja fel, hogy szolgáltatást nyújt a hozzá fordulóknak. Szerinte az erkölcsi terhet a megrendelőnek kell viselni - írja a lap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását