2024. május 19. - Ivó, Milán

Bajnai megerősítené a rendőrség iránti bizalmat

Bajnai Gordon miniszterelnök szerint meg kell erősíteni a rendőrség iránti bizalmat, ebben a rendőrök mellett a politikusoknak, az állami vezetőknek és az állampolgároknak is dolguk van - erről a kormányfő parancsnoki állománygyűlésen beszélt a rendőrség székházában kedden.
2009. május 12. kedd 14:50 - HírExtra
A miniszterelnök utalt rá, hogy a válságkezelő program pillérei közül a munkahelyek védelme, a gazdasági egyensúly helyreállítása, az ország ismét növekvő pályára állítása mellett a közbiztonságérzetet is javítani kell. Hozzátette: a válság amellett, hogy nem független a nemzetközi válságtól, nemcsak gazdasági és szociális jellegű, hanem lelki válság is, amelynek a legnyilvánvalóbb megjelenése a bizalomhiány.

A kormányfő többek között a fokozottabb közterületi jelenlétet, a bűnügyi szolgálat növelését, a külső szervekkel - közterület-felügyelettel és polgárőrséggel - való szorosabb együttműködést határozta meg a rendőrség feladatának. Hozzátette: szükséges, hogy a jövőben jobban értékeljék a rendőrség erőfeszítését, és több együttműködésre van szükség az állampolgárok és a rendőrség között, valamint a politika világában is, hogy a rendőrség megbecsülése, értékelése a közvélemény szemében is helyreálljon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

rega
2009. május 12. 15:16
Mint fuvarozó bízom a rendőrségben. Naponta többször megállítják a járműveinket. Még a sofőr helyesírását is ellenőrzik. Óvják a társadalmat a csúnyán író sofőröktöl is. Tudom, hogy a közbiztonság nagyon rossz, és azt hiszem, hogy sok fuvarozó kollega is egyetért velem, hogy a közbiztonság romlása nekünk köszönhető. Én elnézést is kérek a lakosságtól, hogy bárkit bármikor megkéselhetnek, leüthetnek kirabolhatnak, de nem mi kértük a rendőrség és a közterület kiemelt figyelmét.Tisztelt Hatóságok! Nem mi vagyunk a bűnözők!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását