2024. május 6. - Ivett, Frida

Sztáresküvő! Egybekelt az álompár! - képpel!

Ismét egybekeltek! Heidi Klum, és Seal boldogsága határtalan, de fantáziájuk is. Éljen a retró menyegző!
2009. május 11. hétfő 12:22 - Kővári Adrienn
Hogyan is lehet a legjobban feldobni az unalmas házaséletet? Talán még egy esküvővel? A férfiak ennek hallatán sírva rohannának az egyik sarokba, mert a legtöbbjük nem szeretné újra átélni a macerás menyegzőt. A nők viszont már annál inkább. Nem egy olyan akad, aki szíve szerint újra átélné a sírós pillanatokat, azt, amikor csodaszép ruhában ismét oltár elé állhat. Azon a napon mindenki csak rá figyel, ezért is szeretik ezt a napot a lányok, és ezért is várják egész életükben.

Viszont mégis csak akad egy-két elvetemült férfi, aki kedves felesége unszolására beleegyezik az újabb nászba, így tett az énekes, Seal is, aki nem másnak, mint a szupermodell, Heidi Klumnak a férje. Az is igaz, hogy egy ilyen nőnek egy férfi sem mondana nemet.

Esküvő, esküvő hátán!

A pár már szinte divatot teremt, mert most ünnepelték negyedik házassági évfordulójukat. De ők ezt nem negyedjére ünnepelték meg, hanem ötödjére. Ki érti már ezt?

Ráadásul nem szokványosan léptek ismét az oltár elé, az már lehet, hogy kicsit unalmas is lett volna. Ugyanis idén retrósra vették a figurát, nemcsak a ruhák terén, hanem mindenhogy. A mindig kopasz Seal még parókát is kapott, bár szebb nem lett, az is biztos.

A boldog pár

Szombaton tartották sokadig esküvőjüket, ahova 75 barátjukat is meghívták, Malibura. Heidi 1979-esre vette a figurát, haját szigorú tincsekbe fonta, míg Seal inkább 1992-ből választott magának stílust. Hogy minden rendben menjem, egy Elvis imitátort is szereztek a bulira.

A vendégek mexikói ételeket fogyasztottak, miközben a hatvanas évek rock slágereit hallgatták.

Nemcsak ezzel az esküvővel sikerült kapcsolatukat még jobban megszilárdítaniuk. Ugyanis Heidi terhes, negyedjére. Ősz környékére várják babájukat, de Seal nem szeretné tudni, hogy egy kislányt, vagy egy kisfiút fog-e majd a kezében tartani. Így Heidi kénytelen a legnagyobb titokban tartani a boldogságát.
Forrás: HírExtra/People
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását