2024. április 24. - György

Szörnyű! Megdöbbentő halál Győzike családjában!

Ünnepelni akartak, mégis gyászolniuk kellett a végén: Győzike unokatestvérének lagziján halt meg a roma énekes nagybátyja. Gyászol az egész Gáspár család.
2009. május 11. hétfő 13:00 - HírExtra
Pedig minden szépen indult: Gáspár Győző unokatestvérének lagzija szombaton – a roma hagyományokhoz híven – fergetegesre sikerült, a násznépnek mégis egy döbbenetes tragédia fog eszébe jutni a lakodalomról.

Gáspár Győző, a népszerű bulvárszereplő és botrányhős nagybátyja ugyanis közvetlenül a menyasszonytánc előtt rosszul lett, és már a kihívott mentők sem tudtak segíteni rajta.

– Éreztem, hogy ez nem egy sima rosszullét – mondta Győzike a Blikknek. – Fogalmam sincs, mi okozhatta a tragédiát. Az egész család összetört, mindenki szerette őt. Az utóbbi időben rngeteg rossz dolog történt velünk, épp ezért vártuk nagyon ezt az esküvőt, mintha  amienk lett volna. Olyan csodálatosan indult a nap, mindenki vidám volt, elfelejtettük a gondokat... és akkor bekövetkezett a tragédia. Csak remélni tudom, hogy az unokahúgom fel tudja dolgozni a történteket – tette hozzá a showman.

Csodálatos napból így lett tragikus nap a Gáspár család számára. S csak remélni tudjuk, hogy Győzike unokahúga, a menyasszony – aki Gáspár szerint még most is vigasztalhatatlan – is fel tudja majd dolgozni a történteket idővel.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását