2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna

Bódi Margó nem lesz miniszterelnök. Ezt ő maga nyilatkoztatta ki ünnepi szóval. De mi a helyzet férjével, a roma zene csillagával, a fenomenális és utolérhetetlen Bódi Gusztival?
2009. május 11. hétfő 14:59 - HírExtra
Kérem szépen mostantól retteghetnek országunk meghatározó politikai újságírói, ugyanis van itt valaki, aki sokkal egyszerűbben, közérthetőbben, mondhatni szemrebbenés nélkül megmondja a tutit erről a témáról. Bódi Margó szerint ugyanis a mostani politikai pártok mind egyre mennek – ez pedig nem az általa annyira áhított munkahelyteremtés.

– Nem vállalnám az ország vezetését, nem értek a politikához – mondta el Bódi Margó. – Guszti jobban ért ehhez, ők szoktak politizálni maguk közt. Ő egy okos ember, ezt hallom, amikor politikáról beszélgetnek a fiúkkal. De azt nem mondom, hogy miniszterelnök lehetne – sietett azért hozzátenni Bódiék nagyasszonya.

Hogy ez miért fontos? Azért, mert Gusztit korábban már megkeresték, hogy csináljon politikai karriert – persze csak kisebbségi önkormányzati szinten.

– Amikor volt a választás, a jobb és a baloldal is hívott minket fellépni. Amikor mondták a Gusztinak, hogy mondja be a mikrofonba, hogy szavazzon erre és erre, akkor azt mondta, hogy ő nem mondja be. Ő mindenkié! Mindegy hogy az jobb oldal vagy bal oldal, ő mindenkinek énekel – mesélte Bódi Margó.

Na, majd kiderül a választások során, hogy ez valóban így van-e…
Forrás: HírExtra/Napi Ász
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását