2024. április 26. - Ervin

Celeb vagyok és pénzért bármit

Örülhetnek a dzsungelsztárimádó nézők. Miután az RTL Klub kimentette az összes dél-amerikai esőerdőbe szakadt hírességét máris elkezdődött a Sztárok a fejükre estek című celebparádé a TV2-n. Az Afrikában forgatott kalandtúra sztárjainak sorát ráadásul Hor
2008. november 8. szombat 08:59 - Gedei Szilárd
Fölismerték a magyar televíziók is - a nézettség segített nekik -, hogy az unásig ismételgetett fapados magyar celebekkel hosszú távon nem lehet kimagasló nézettségi adatokat elérni. Muszáj villantani valakivel, aki elég ismert és a személye is eléggé megosztja a közvéleményt. Ha pedig eddig még csak hasonló fellépése sem volt a magyar bulvármédiában, az már maga az aranytojást tojó tyúk.

Végy egy bukott minisztert

Mit várhatunk a műsortól?
"A sztárok a fejükre estek című műsorban pedig ami lesz, az igazi lesz. Mondhatni, nem a fekáliával való gurigázás jegyében telnek majd a napok, vagy ha igen, az igazi oroszlán, igazi gepárd, víziló, skorpiófekália lesz, igazi szavanna, igazi sivatag, igazi Viktória vízesés. Nem megépített díszletek baldachinja mögül kacsintgatnak ki operettes drámával a színészek. A meleg, az éhség, a por vagyis minden igazi lesz, nem díszlet. Hogy a sztárok, akik jellegüknél fogva igencsak hozzászoktak egy látszatvilágnak való megfelelésnek, mennyire tudnak majd igaziak lenni igazi kihívások közepette…" (asztarok.hu)
Állítólag nem kellett sokat keresgélnie, hamar megtalálta a TV2 a maga külön bejáratott celebjét, akire a fentebb említettek mind igazak. Mégis, egy bukott politikussal elérni, hogy a nézők a képernyőre tapadjanak több, mint jó ötlet. Horváth Ágnes egészségügyi miniszterasszonyként vált ismerté a magyar közvélemény számára. Az SZDSZ-es szakpolitikus azonban belebukott a reformokba, amelyeket a nép akarata miatt nem tudott keresztülvinni a Gyurcsány-kormány minisztereként. Vizitdíj és kórházi napidíj után most az afrikai egészségügyi viszonyokat is fölmérheti Horváth.

- Ez másfajta kihívás, mint bármi, amiben eddig részem volt, vállalható és vállalom is - mondta Horváth Ágnes még az utazása előtt egy a reality-ben való szereplését firtató kérdésre. Valahol érthető, hogy a politizálással eltöltött évek megedzették Ágnesünk lelkét és az afrikai kalandtúrát már csak egy kis semmiségnek érzi. A média terebélyes berkein belül már beszélik egy ideje, hogy Frei Tamás és egy maréknyi holland (már megint holland licensz...) médiaguru olyan műsort fog kitalálni, hogy az egész országnak leesik az álla.

Tíz kicsi celeb kalandjai

Ennek ellenére már az alapötlet is meglehetősen erőltetettnek hat: tíz kicsi celeb táborról táborra utazva küzd meg Afrika vadvilágával, nomád törzseivel és a természet embert próbáló kihívásaival. Útjuk során számos veszélyes, izgalmas, olykor humoros élményt élnek át. Legalábbis a hivatalos TV2-es bulvárutópia szerint. Lesznek is esténként élő showműsorok, amelyeket Liptai Claudia és Kovács Áron vezetnek majd. A szereplők személye azonban sokkal érdekesebb, nézzük is meg, hogy a már említett Horváth Ágnesen kívül kiket láthatunk majd esténként az afrikai díszletek előtt!

A fejre esett sztárok
Bódi Margó és Bódi Guszti: a mulatós zene királyi párja nagy fukszokkal
Csősz Boglárka: dekoratív színésznő, reméljük vetkőzik
Fekete Laci: a csapat erős embere és fő ételpusztítója
Fiala János: médiacápa és friss könyvszerző
Horváth Ágnes: bukott miniszter erős kalandvággyal
Kozso: tapasztalt popiparos erre a kalandra előnytelen hajjal
Kucsera Gábor: profi sportoló, kajaktudása még jól jöhet
Lakatos Márk: stájliszt, vagy mi a fene
Oláh Ibolya: megasztáros énekesnő férfias hanggal
Voksán Virág: főállású playmate előnyös adottságokkal
Először is Fiala János. A Pont FM rádió műsorvezetőjének nemrég jelent meg első könyve Péklapát címmel. "Mindenki péklapát, aki annak képzeli magát" - jegyzi meg önéletrajzi ihletésű kiadványában a Keljfeljancsi házigazdája. Fiala péklapátokkal ugyan keveset fog találkozni afrikai kalandja során, szókimondó stílusa azonban előrevetíti az izgalmas estéket: ha valamelyik társával problémája lesz, biztosan nem fogja magában tartani a véleményét.

S persze a többiek. Mi is a közös Bódi Gusztiban, Horváth Ágnesben és Kozsóban azon kívül, hogy mindannyian ott lesznek a Zambia és Botswana festői szépségű tájain forgatott kalandshowban? Nagyjából semmi. Azaz mégis: mindannyian ismertek és a bulvármédiában eladhatóak. Meg is érkeztünk a legfontosabb dologhoz: még el sem kezdődött a műsor, máris ellepték a médiát a sztárok afrikai kalandjait tárgyaló hírek. "Kirabolták Frei Tamásékat", "Veszélyben A Sztárok a fejükre estek szereplői", "Oláh Ibolya már menekülne Afrikából", és a többi óriási nagy problémákat már ma ismerhetjük.

Leverik a Barátokat?

Csősz Boglárka színésznő, Voksán Virág főállású playmate, a megasztáros Oláh Ibolya, a kajakos Kucsera Gábor, a Pont FM rádió műsorvezetője Fiala János és a többi sztár két csapatra oszolva próbálja majd legyőzni az elemeket, egymást és közvetetten az RTL Klub abban az idősávban futó műsorait. Rossz nyelvek szerint amíg az első kettő viszonylag könnyedén fog sikerülni, addig az utóbbi már annál nehezebben. Vagy sehogy. A Barátok Közt ugyanis - főleg mostanában, túl az első ikszen - egyértelműen legyőzhetetlennek tűnik. A csúfos bukás azonban talán elkerülhető, a Celeb vagyok, ments ki innen címmel futó RTL-es műsoron edződött celeb és dzsungelimádó közönség soraiból valószínűleg át fognak pártolni néhányan a bandzsidzsámpingoló, raftingoló exminiszter kalandjaira.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását