2020. július 5. - Emese, Sarolta

Illegális erdőírtás

A gyanú szerint kivágott mintegy két és fél hektár erdőt Kozármisleny határában, a fákat pedig el akarta lopni az a nyolc ember, akik ellen eljárást indított a rendőrség.
2009. május 7. csütörtök 10:45 - HírExtra
"A társaság tagjait a terület tulajdonosa fülelte le szerdán, amikor a fákat el akarták szállítani a helyszínről. A rendőrség lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatta ki a feltételezett elkövetőket, s szakértőket vont be a több millió forintos kárt okozó cselekmény körülményeinek tisztázására" - mondta el a rendőr százados.

Zsobrák Péter hozzátette: nem kizárt, hogy a gyanúsítottak tettükkel más bűncselekményt, természetkárosítást is elkövettek, a nyomozás eredményei erre is választ adnak majd.
Az MTI tudósítója erdészeti szakemberektől a helyszínen úgy értesült, hogy az illegális fakivágással okozott kár mintegy hatmillió forint, de az elkövetők a természetben is komoly pusztítást vittek véghez.

Az erdőben ugyanis olyan védett madarak példányai fészkeltek, mint az egerészölyv vagy a fekete harkály.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását