2024. április 24. - György

Szörnyű! Nem lehet gyermeke a Született feleségek sztárjának?

Eva Longoria Parker a napokban az örökbefogadási tervéről mesélt. Jogosan merül fel az embereknek, hogy miért nem szeretne saját babát?
2009. május 5. kedd 16:59 - Kővári Adrienn
A Született feleségek szexis színésznője, Eva Longoria Parker manapság azt hangoztatja, hogy fontolgatja az örökbefogadást férjével, a híres NBA kosarassal, Tony Parkerrel. Nyílt titok, hogy családot szeretnének, de azt eddig senki sem sejtette, hogy örökbefogadást terveznek. Na, de miért is?

Ezt a kérdést neki is feltették, s büszkén válaszolt, hogy tényleg fontolgatják az örökbefogadást. Tehát igaz a hír, mert szerepel a páros jövőjében.

- Mindig, amikor gyerekekkel dolgozom, határtalanul boldog vagyok, és jól érzem magam. Fantasztikus, hogy mennyire képesek inspirálni az embert. – mesélte Eva. – Szeretnék olyan erős lenni, mint ezek a kis apróságok, s csak reménykedek, hogy az én gyermekeim is ilyenek lesznek, mint akikkel dolgozom.

Az addig érthető is, hogy szeretnének gyermeket, de arra már nem válaszolt, hogy miért pont örökbefogadás. Igaz, hogy a hollywoodi sztárok között nagyon divatos a gyerekek beszerzése. Ettől függetlenül jogosan merül fel az olvasóban, hogy esetleg nem lehet Eva-nak gyermeke? Vagy az elképesztő testtel rendelkező színésznő annyira félti a vonalait, hogy nem akar bevállalni egy saját apróságot? De az se rossz gondolat, hogy esetleg Tony Parkernek, kedves férjének nem akar gyereket a világra hozni. Nem hiába merültek fel olyan pletykák nem egyszer, hogy a kosaras csalja szépséges feleségét.

Költözni is akarnak!

Nemcsak gyermeket szeretnének, hanem fontolgatják azt is, hogy Franciaországba költöznek, hiszen mégis ez Tony Parker hazája. Az amerikai rajongók megnyugodhatnak, mert nem mostanra tervezik a költözést, hanem majd egyszer, úgy húsz éven belül. Sokakban merül fel a kérdés, hogy addig lehet, együtt sem fognak maradni. Ennek ellenére, ők terveznek, de jelenleg nemcsak Eva-t tartja a munka az Egyesült Államokban, hanem Tony Parkert is a kosárlabdaliga.

Az viszont igaz, hogy most két hónapos vakációra mennek Franciaországba, ugyanis a párnak szüksége van a pihenésre, ezért is utaznak ilyen messzire.
Forrás: HírExtra/E! Online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nussi63
2009. május 5. 21:20
Ez a hír annyira sziven ütött, hogy el sem tudok ma aludni.Ez hír?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását