2024. június 16. - Jusztin

Hogyan hódítsunk?

Itt az ideje elővenni a különböző rövid nadrágokat, de vajon milyen fazonokkal és színekkel hódíthatunk igazán ebben a szezonban?
2009. május 2. szombat 12:47 - HírExtra
Tavasszal nagyon divatosak a szoknyák és a könnyű pamut ruhák, ám ezek mellett bőven jut hely a klasszikus viseletnek, a farmernek is. Ha farmer, akkor mindenképpen sort a nyerő, a bermuda már nem annyira divatos, sokkal inkább a capri nadrág, vagyis a lábszár középig érő fazon.

A sortok nagyon emlékeztetnek a ’60-as, ’70-es évek forró nadrágjaira, tehát igazán rövidek. Évek óta hódít a szakadt, koptatott, tépett fazon és ez ebben a szezonban sem változik. A rojtok és lyukak még mindig népszerűek, ám ami idén kerül elő igazán, az a felhajtás. A szigorúan kétszer felhajtott rövidnadrág igazán divatos viselet, és ha ez rögzítve is van egy patenttal vagy szalaggal az még trendibbé teszi az összképet.

Ami talán meglepő lehet a konzervatívabbak számára, hogy egyre népszerűbbé válik a rövid nadrágos overál. A színes nadrágok nem kerülnek előtérbe, legfeljebb a fehér és esetleg a szürke. A klasszikus, koptatott farmer kék a legjobb választás tavaszra.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását