2024. május 16. - Mózes, Botond

Kincsvadászat a Lakásbörzén

Száz kiállító összesen 100 ezer lakást kínál a HUNGEXPO "B" pavilonjában vasárnap este fél hétig. A háromnapos Lakásbörze utolsó napján a látogatóknak értékes kincs is ütheti a markát, a szervezők ugyanis egy-egy követ ajándékoznak a belépő mellé. Ezt be
2007. október 21. vasárnap 14:36 - Hírextra
Az idei év második Lakásbörzéje pénteken kezdődött. Korábban a Lurdy Házban tartották a kiállítást, most egy csaknem négyszer akkora teret, a HUNGEXPO "B" pavilonját töltik meg az ingatlanosok és az érdeklődők. Az ország minden részéből érkeztek kiállítók és vendégek is, de még mindig a budapesti és Pest megyei lakások kínálata van túlsúlyban - monta Kövesdi Marcell. A főszervező úgy látja, hogy a mostani Lakásbörzét főleg azok keresik fel, akik azt tervezik, hogy rövid időn belül vásárolnak lakást vagy házat.

Kövesdi Marcell szerint a vásári kedvezmények, illetve a személyes találkozások miatt népszerűek a lakásbörzék. A vásárlási döntést megkönnyíti, hogy gyorsabban és hatékonyabban, akár aciókkal is tudnak vásásrolni - tette hozzá.

A szervezők a börze utolsó napján, vasárnap külön ajándékkal is meglepik a látogatókat. Minden belépőjegy mellé adnak egy kövecskét, ami lehet cirkónium, de lehet valódi gyémánt is. A követ a kiállítás területén be lehet vizsgáltatni. Kövesdi Marcell elárulta, hogy egyelőre még nem talált gazdára az értékes drágakő.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását