2020. július 11. - Nóra, Lili

Vadászpuskákat akartak eladni

Három vadászpuskát akart eladni két férfi a fővárosban, amikor a rendőrök elfogták őket - olvasható a rendőrség honlapján csütörtökön.
2009. április 30. csütörtök 12:30 - HírExtra
A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztályának nyomozói és az ORFK Terror Elhárító Szolgálatának munkatársai kedden este egy fővárosi bevásárlóközpont parkolójában figyeltek fel a gyanúsan viselkedő férfiakra.

Amikor a nyomozók látták, hogy az egyik férfi egy jármű csomagtartójából kiemelt egy távcsöves vadászpuskát, majd a rendőröket észlelve, visszaejtette azt a csomagtartóba, a rendőrök akcióba léptek, és elfogták a két gyanús férfit.

"Viselkedésükből a nyomozók arra következtetnek, hogy a lőfegyvereket értékesíteni akarták" - olvasható a police.hu-n.

Az akcióban lefoglaltak három vadászpuskát és több tucatnyi hozzá való lőszert. A nyomozók az eljárás során vizsgálják azt is, hogy a lefoglalt fegyvereket használták-e korábban bűncselekmény elkövetéséhez.

A lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés gyanúja miatt őrizetbe vett 28 éves és 29 éves férfiak előzetes letartóztatását kezdeményezte a rendőrség.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását