2020. július 8. - Ellák

Kis híján tragédia! Győző feleségének élete másodperceken múlott!

Megdöbbentő napra ébred a kultúra iránt fogékony olvasó. Kiderült, hogy Győző felesége majdnem meghalt! A történet régi, de csak most került nyilvánosságra.
2009. április 30. csütörtök 12:59 - HírExtra
Megdöbbentő napra ébred a kultúra iránt fogékony olvasó. Kiderült, hogy Győző felesége majdnem meghalt! A történet régi, de csak most került nyilvánosságra.Nyugodjunk meg, lehetőleg ne haljunk meg az izgalomtól, inkább olvassunk tovább.

Szóval: „egyre többen kérdezik Varga Győzőtől (35), az öt és fél éves Bence után miért nem vállalnak még egy babát, hiszen fiatalok és egészségesek. Az Irigy Hónaljmirigy nyolcasának tagja eddig folyamatosan terelte ezt a témát, de a Hal a tortán forgatásán, kamerán kívül elárulta a többieknek: felesége, Böbe számára nagyon rizikós, akár életveszélyes is lehetne az újabb terhesség” – írja a Blikk című kultúrlap, lelki-szellemi épülésünket szolgálva.

Felesége majdnem meghalt, perceken múlott az élete, amit mi borzasztóan sajnálunk. Győző kisfiának születése rendben lezajlott, a baj csak akkor történt, amikor alvás közben „ezernyi” nem fogadott hívás, meg a végén az SMS, hogy minden jól van már.

„Pár órával korábban azonban a feleségem majdnem meghalt. Nagyon rosszul lett, még a hívógombot sem tudta megnyomni. Kiderült ugyanis, hogy belső vérzése van, amelyet azonnal meg kellett operálni. Tényleg egy percen múlt az élete – emlékezett vissza a humorista” – írja a kultúrlap, s még próbáljuk emésztgetni a „humorista” és a „belső vérzés” harmóniáját a Blikk mondatán belül. Szerencsére nem lett komolyabb baj.

Az orvosok azonban megmentették Győző feleségét – mindennek ellenére azonban egyelőre nem terveznek új porontyot.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Freddi
2009. április 30. 14:32
Azzal semmi gond, ha a saját gyerekedet porontynak nevezed, a másét így hívni viszont tahóság, "kedves" cikkíró!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását