2024. május 18. - Erik, Alexandra

Kampány a polgármesteri székért

"Helyzetbe kell hozni" a pécsi vállalkozókat Páva Zsolt szerint annak érdekében, hogy ne kényszerüljenek üzleteik bezárására. A Fidesz-KDNP pécsi polgármesterjelöltje erről sajtótájékoztatón beszélt csütörtökön a baranyai megyeszékhelyen.
2009. április 30. csütörtök 22:48 - HírExtra
"Polgármesteri programom fontos részét képezi a belváros sétálóutcainak, tereinek újjáélesztése. Mindez kedvező hatással lehet az itt működő üzletek forgalmára" - mondta a politikus a Caflish cukrászda épülete előtt, amely a szerény forgalom miatt kétszáz év működés után a közelmúltban bezárt.

Páva Zsolt azt mondta: a pécsi Király utcán több bezárt üzletet is látni, mert bérlőik az önkormányzattól nem kaptak elegendő segítséget. Ő azonban megválasztása esetén kész helyzetbe hozni a kis- és középvállalkozókat, ehhez pedig minden szakmai javaslatot, ötletet, támogatást szívesen vesz.

Utalt arra, hogy Pécsnek jó példa lehet Kaposvár, ahol az önkormányzati megrendelések nyolcvan százalékát helyi vállalkozók nyerik a közbeszerzési szabályok betartása mellett.

Herman István, a Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártjának elnöke a sajtótájékoztatón bejelentette: a szervezet Páva Zsoltot támogatja a május 10-én esedékes pécsi polgármester-választáson.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását