2024. április 26. - Ervin

Bajkeverő forgatja fel a Barátok közt életét

Új szereplővel bővül a Barátok közt stábja: Barna Zsombor Vanda bajkeverő, rosszfiú kisöccsét alakítva forgatja majd fel a Mátyás Király tér életét.
2009. április 29. szerda 14:59 - HírExtra
Barátok közt. Egy sorozat, amit legalább annyian utálnak, ahányan nap mint nap néznek. Ahogy azt tegnap már megírtuk, Emma távozik a sorozatból, az alkotók azonban máris gondoskodtak az utánpótlásról.

A 18 éves, dráma tagozatos gimnáziumban tanuló Barna Zsombor Vanda kisöccsét, Illés Pétert alakítja majd. Érkezése alaposan felforgatja a barátok mindennapjait, Péter ugyanis egy igazi bajkeverő, aki állandóan veszekszik nővérével.

Zsombor azt is elárulta a Blikknek, hogy nem áll távol tőle a sorozatban megformált szerep:

– Sok hasonlóság van köztem és az általam megformált karakter között. Hozzám hasonlóan lllés Péter sem mintagyerek, ugyanakkor a lelke mélyén tiszta szív rejtőzik, persze én sok mindent nem tennék meg, amit Peti igen.

Azt pedig, hogy a fiatalembernek hogyan sikerült összeegyeztetni a forgatásokat a közelgő érettségivel, hamarosan mindenki megtudhatja hétköznap, főműsoridőben.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Dusí
2010. február 6. 22:04
Úristen Zsombor(Peti)annyira aranyos..igaz én még csak 13 vagyok de ajh ha nekem lenne ilyen pasim aztán én tutira elájulnák..pusziŁŁŁ
Keri
2009. április 29. 15:25
Volt idő, mikor Jókai, Móricz, Móra, Steinbeck, Hemmingway, Dumas, Victor Hugo, Schiller műveit nézhettük a Tv-ben. De kiderült, hogy büdös, rohadt, elvetemült kommunisták, ezért örökre levették a műsorról. Helyette ilyen nagyságokat nézhetünk, mint Genya, Prünyő, Lekvár, Szakadt és nem utolsó sorban Tahó. Azért örömmel telt el, hogy megmaradt a szellemi kontinuitás(?)!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását