2024. április 19. - Emma

Őrület! Liptai Claudia fotósokra támadt!

Alig tért haza Liptai Claudia dominikai nyaralásából, máris újabb botrányt okozott, amikor szitkozódva rátámadt az őt követő fotósokra.
2009. április 28. kedd 10:39 - HírExtra
Pedig az egész olyan álomszerűen indult. Liptai Claudia boldogan, széles mosollyal az arcán tért haza dominikai nyaralásából kislányával. A Blikk érdeklődésére még a reptéren elmesélte, hogy csodásan érezte magát a vakáción.

Az avatott szemeknek azonban már ekkor feltűnt valami furcsaság. Claudiát ugyanis senki sem várta, még férje, Gesztesi Károly sem jelent meg a reptéren. Talán ennek is köszönhető, hogy ilyen durván elszakadt nála a cérna…

Liptai már hazafelé tartott, nyomában a Blikk fotósaival, amikor autója egyszercsak megállt, s a népszerű műsorvezető elindult a fényképészek autója felé.

- Takarodjatok innen! – kiábalta Claudia idegesen, majd megpróbálta megszerezni és összetörni a kamerát és a fényképezőgépet.

Talán mégsem sikerült annyira kikapcsolódnia Dominikán?
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

szaboili54
2009. április 30. 20:53
szaboili54
2009. április 30. 20:53
Miért kellett volna Gesztesinek a reptéren várnia?Ha akartak volna,együtt is mehettek volna,de Klaudia a kislányával ment,így Vele is jött.Jó Neki,kedve támad,és csomagol.Én a négy gyerekemmel SOHA nem tudtam nyaralni!Örülök,ha enni tudunk!Remélem,egyszer a "serpenyő" egyensúlyban lesz!!!Mert alattunk nagyon "kibillent"!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását