2024. május 19. - Ivó, Milán

Előzetesben a trükkös tolvaj

A rendőrség őrizetbe vette, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte azt a miskolci férfit, aki egy felsőzsolcai idős nőtől úgynevezett trükkös módszerrel több mint 600 ezer forintot tulajdonított el - tájékoztatta a rendőrség hétfőn az MTI-t.
2009. április 27. hétfő 12:19 - HírExtra
Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője közölte: a 35 éves férfi szerdán azzal kereste fel az egyébként számára ismeretlen nőt, hogy rendkívül kedvezményesen fát árul. Azt mondta, kár lenne neki kihagyni az alkalmi vételt.

Az ajánlat túl csábító volt, ezért a nő élt a lehetőséggel, akárcsak a tolvaj. Miközben ugyanis az "akció" részleteiről tárgyaltak, a sértett figyelmét elterelte, s így több mint 600 ezer forintot vitt el az idős nőtől - mondta Dobi Tamás.

Tájékoztatása szerint a miskolci rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást, majd a rendőrség őrizetbe vette a 35 éves férfit, akit a bíróság csütörtökön már előzetes letartóztatásba helyezett.

A helyettes szóvivő emlékeztetett arra, hogy az utóbbi időben többször előfordult Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, hogy trükkös tolvajok tévesztették meg elsősorban idős áldozataikat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását