2024. április 29. - Péter

Békés cseppet sem békés

Pénzt akart szerezni az a férfi, aki szombaton este nyakon szúrt egy nőt a Békés megyei Békés városában. A késelőt a rendőrök elfogták, és emberölés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették - tájékoztatta a Független Hírügynükséget Szombati Andrea, a me
2007. november 25. vasárnap 16:25 - Hírextra
A békési rendőrkapitányság járőrei szombaton este egy másik eset miatt mentek adatot gyűjteni egy békési sörözőbe. Az egyik rendőrnek akkor mondta egy férfi, hogy a közelben fekszik egy vérző nő. A rendőr azonnal orvost és mentőt hívott hozzá, de az 58 éves asszonyon már nem tudtak segíteni.

A rendőrök ekkor visszamentek a sörözőbe, ahová még ottlétük alatt ment be egy helyi férfi, akire egy november 17-ei eset kapcsán emlékeztek. A rendőrök kérdőre vonták, mire elmondta, hogy a nőt ő támadta meg és szúrta meg azért, hogy elvegye a pénzét. Alkoholt és cigarettát akart vásárolni. A 48 éves késelőt őrizetbe vették, és emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást.
Forrás: fh
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását