2024. május 5. - Györgyi

Várakozás a határon

Egyórás várakozás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhely belépő oldalán a megnövekedett forgalom miatt; ennek oka, hogy a Nyugat-Európában dolgozó, elsősorban szerb vendégmunkások most utaznak vissza - mondta el szombaton a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek.
2009. április 18. szombat 12:57 - HírExtra
Pál János alezredes felhívta a figyelmet arra is, hogy a várakozási idő további növekedésére számítanak, amely meghaladhatja a két órát is. A határátkelőhely kilépő oldalán jelenleg a forgalom folyamatos, várakozásra nem kell számítani - tette hozzá.

Vasárnap szintén várakozással telhet a határátlépés, ugyancsak a Szerbiából Magyarországra belépni szándékozók számíthatnak akár háromórás sorra is. Ezért a magyar és szerb állampolgároknak a Tiszasziget közúti határátkelőhelyet javasolják, amely reggel nyolc órától délután négy óráig tart nyitva. Emellett az utazók, a gyorsabb határátlépés érdekében használhatják a tompai közúti határátkelőhelyet is - mondta el a szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását