2024. április 24. - György

Szexi modellek a kifutón! Mit visel Dér Heni és Debreczeni Zita? - képekkel!

Tegnap este tartották a Cosmopolitan Bikinishow-t. Erről mesélt a HírExtrának Dér Heni énekesnő, és Debreczeni Zita modell. Az is kiderül, hogy melyik lány milyen bikiniket visel szívesen!
2009. április 18. szombat 08:59 - Kővári Adrienn
Jelen pillanatban, ha kitekintünk az ablakon kicsit hűvös van, tipikus áprilisi idő, valamikor csepereg az eső, feltámad a szél, vagy éppen hétágra süt a nap. Tavasz ide vagy oda, a Cosmopolitan női magazin tegnap este, azaz csütörtökön bemutatta az idei bikini szezon legtrendibb darabjait.

A Cosmopolitan Bikinishow szezonnyitónak számít, ilyenkor csodálhatja meg mindenki, hogy mi is lesz idén divatos a strandokon, és mik számítanak nyáron a legszexisebb daraboknak. Már évek óta megrendezésre kerül ez a nagyszabású divatbemutató, ahol a hazai tervezők bemutathatják idei kollekciójukat, amiket híres modellek, és celebek húznak magukra az esemény alkalmából.

Idén olyan sztárok léptek a kifutóra, mint Bencsik Tamara, Dammak Jázmin, Debreczeni Zita, Tatár Csilla és Csősz Bogi. Az estét egy meglepetés zárta, fellépett a színpadra Tóth Gabi, Galambos Dorina és Dér Heni - ők csak fokozták a jó hangulatot.



Hogyan buliztak a csinos lányok?


A HírExtra megkérdezte Dér Henit, a Sugarloaf énekesnőjét, és Debreczeni Zitát, hogyan is érezték magukat ennek a nagyszabású shownak a keretében. Megtudtuk azt is, hogy a lányok milyen bikinit szeretnének az idén viselni, és úgy egészében mit gondolnak az új trendekről.

Dér Heni kedveli az extrémebb ruhákat, és a pine-up stílust

Elsőként Dér Henit faggattuk, hogy mi a véleménye a mostani bemutatóról, és a felvonultatott fürdőruhákról.

- Nekem abszolút bejön ez a pine-up stílus, és örülök annak, hogy ez most újra divattá vált. A bemutató összes eleme: a nyalókák, a vattacukrok, a hajacskák, mind ezt a pine-up hangulatot idézték. Nekem ez azért tetszik, mert végre nem a csontkollekciók divatját éljük. Ha valaki a szakmában, akkor én biztosan amellett állok, hogy mindenki maradjon természetes. Nem azt mondom, hogy legyünk dagadtak és hízzunk el, de ne legyünk anorexiásak se. Főleg ne azért, hogy jól nézzünk ki, mert szerintem ez abszolút nem szép. Ezért is örülök ennek, hogy idén visszajöttek a kerekded formák, a nőies idomok. – mesélte Heni a HírExtrának.

- A meglepetés fellépésünk is hasonló világban játszódott, Christina Aguilera-nak a Candyman dalára esett a választás. Ha valaki ismeri a klipet, akkor láthatta, hogy ott is a hatvanas éveket próbálták megidézni. A pine-up nők úgymond a hadba vonulóknak lettek kitalálva, hiszek őket plakátolták ki a katonák, illetve ők szórakoztatták a férfiakat.



Miért is szereti ezt ennyire Heni?

- Nekem nagyon tetszik az erős cicaszem, a tüzes rúzs, a fehér baba arcbőr, rózsaszín arcpírrel. Majdnem olyan ez a világ, mintha lerajzolták volna ezeket a lányokat, de nem a barbie babákat, hanem kicsit kerekebb, igazi nőket.

Azt is elárulta Heni, hogy milyen fürdőruhákat kedvel és, hogy idén mire eshet a választása.

- Valami hasonlót fogok beújítani, mint amit láthattunk a divatbemutatón. Szeretem az egyberészes, és a kétrészest fürdőruhákat is. Nagyon bohókás vagyok, egyaránt kedvelem a színes, és mintás dolgokat. A saját ízlésemet, és a divatot össze szoktam gyúrni, így előre még nem tudom pontosan megmondani, hogy mit fogok viselni az idén. Mindenképp kell, hogy legyen valami extra vagányság is benne, amiben jól érezhetem magam, és legyen szexis, és divatos is - árulta még el az énekesnő.



Debreczeni Zita az egyszerű, feketére esküszik

- Nekem egy nagyon régi álmom teljesült azzal, hogy felléphettem ezen a bikinishow-n, mert már régóta figyeltem ezt az eseményt. Nagyon vártam már, hogy eljöjjön az én időm is, ezért is örültem, mikor felkértek rá. Ugye fellépett Dammak Jázmin is, akivel nagyon jó barátságban vagyok, de Tóth Gabival is. A próbák nagyon jó hangulatban teltek.

Az is kiderült, hogy milyen fürdőruhákat kedvel Zita.

- Szeretem az olyan bikiniket, ami háromszög alakú felsőrészből áll. A tangákat annyira nem részesítem előnyben, ha már az, akkor legyen inkább féltanga. Szeretem a brazil stílusú, oldalt megkötős ruhákat, amikben jól le lehet barnulni. Nagyon jól néznek ki ezek az egyrészes fürdőruhák, rajtam is volt egy zebramintás a divatbemutatón, ami tényleg nagyon dögös volt, de abban lebarnulni katasztrófa. Ebben jó végigsétálni a strandon, de utána, muszáj átöltözni. Igazából a sima, egyszerű, fekete fürdőruhákat részesítem előnyben.

Hogy mi lesz idén a divatos?

A virágmintás rucikat felváltják a csíkos, és cikk-cakk mintás darabok. Nagyon trendi lesz a fényes anyagú, diszkóhatású bikini. Felsőrészek terén szinte minden megengedett, mert divatos lesz a nyakbakötős, a merevítős, a kosaras, és a háromszög alakú is.

Mindebből kiindulva érdekesnek ígérkezik az idei nyár a bikini trendeket tekintve. Lesznek itt csíkos, fényes, színes mindenféle formájú fürdőruhák. Már csak ki kell választani az egyéniségünkhöz leginkább illeszkedőt, s már mehetünk is a stranda.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását