2024. április 20. - Tivadar

Gazdag Tibor idegenvezető lett!

A TV2 Jóban Rosszban című sorozatának Pongrácz dokiját alakító Gazdag Tibor kis rajongóját, a szívbeteg Renátót kalauzolta a sorozat kulisszái mögé.
2009. november 9. hétfő 17:09 - HírExtra
A 16 éves Renátó születése óta szívbeteg, így nem meglepő, hogy a kedvenc szereplője a főorvos, Pongrácz Péter karaktere lett. Renátó nagy álma teljesült a Csodalámpa Alapítvány közreműködésével, amikor testközelből tapasztalhatta meg, hogyan is zajlik kedvenc sorozatának felvétele.

Az öltözők, a sminkszoba, a büfé, a díszletek, a stábtagok, na és a színészek is ámulatba ejtették a fiút. "A televíziót nézve teljesen másnak képzeltem a forgatást és a díszletet, így nagyon boldog vagyok, hogy bejuthattam a színfalak mögé." - árulta el Renátó. - "A kedvencem Gazdag Tibor, azaz Pongrácz Péter. Szimpatikusnak és nagyon hitelesnek tartom." - tette hozzá a fiú, aki nem kis meglepetést okozott kedvencének.

"Játékból meg akartam hallgatni Renátó szívét és nagyon meglepődtem, hogy semmit nem hallottam. Akkor szólt, hogy az ő szívhangját a jobb oldalon keressem a betegsége miatt." - emlékezett vissza Gazdag Tibor a találkozásra.

A színész a kalauzolás után kamera elé állt, így rajongója munka közben is megleshette Gazdag Tibort. Renátó búcsúzáskor megígérte a Jóban Rosszban Pongrácz Péterének, hogy továbbra is lelkesen nézi a sorozatot és sosem felejti el a nem mindennapi idegenvezetést.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását