2022. augusztus 16. - Ábrahám

Folytatja-e Németh Kristóf a Barátok köztben?

Németh Kristóf szerződése lejár a Barátok köztben. Felröppent a hír, hogy esetleg nem marad tovább a Kertész Gézát megformáló színész a sorozatban és kiírják a produkcióból. A rajongók örömére megerősíthetjük: Kristóf marad.
2009. február 11. szerda 10:59 - Hírextra
Németh Kristóf a Barátok közt egyik legnépszerűbb figurája. Ez a népszerűség persze nem mindig előnyös. Kristóf a Borsnak elárulta, számtalanszor fordult már elő, hogy visszaélnek a nevével. Egyik barátjával csúnyán össze is veszett, mikor valaki sértő levelet írt Kristóf nevében neki.

Persze aztán tisztázták a kérdést. Az illetőt, aki a levelet küldte, Kristóf töröltette a rendszerből. Azóta a színész felesége böngészi az oldalakat, hogy ne legyenek ilyen gondok.

Az RTL Klub sorozatában lassan lejár a szerződése, így felröppentek kósza hírek, hogy esetleg nincs tovább Kertész Géza. Kristóf, mivel a szerződés köti, nem mondhatott semmi konkrétumot a hosszabbításról, ám Kalamár Tamás a Barátok közt producere kitálalt. Meghosszabbították Kristóf szerződését, így még sokáig együtt fognak dolgozni vele. 
Forrás: Bors/Hírextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását