2024. április 26. - Ervin

Elveszve a hegyekben

Eltűnt Farkasgyepű községből egy 82 éves asszony, akit nagy erőkkel keresnek a bakonyi erdőkben - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szombaton este az MTI-t.
2009. április 12. vasárnap 07:12 - HírExtra
Az idős asszony még pénteken reggel ment el otthonról, hogy gyógynövényeket gyűjtsön az erdőkben - mondta Bankó Magdolna, megjegyezve: mivel estig sem tért haza, lánya bejelentette eltűnését.

A rendőrség és a tűzoltóság szombaton egész nap nagy erőkkel kereste az eltűntet a bakonyi települést övező erdőkben.

A kutatásba a déli órákban bekapcsolódott a Pest megyei Kutató-Mentő Szolgálat is tíz szakemberrel és hét speciálisan kiképzett kutyával, a keresést azonban lassítja a rendkívül nehéz terep, a sűrű erdő, a sok patak és számos szakadék - mondta Balázs László, a szolgálat vezetője az MTI-nek. Hozzátette: már legalább ötvenen keresik az asszonyt, s az éjszaka is folytatják az erdős terep átfésülését.

Balázs László közölte: ha reggelig sem találják meg, akkor vasárnap búvárokkal átvizsgálják az erdei tavat is, ahová, mint a családtagok elmondták, nagyon szeretett kijárni hozzátartozójuk.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását