2024. május 4. - Mónika, Flórián

Szánalmas, amit a leszbikus páros művel!

Szakítás, kibékülés, szakítás, majd megint kibékülés. Lindsay Lohan életében semminek sincs határa.
2009. április 10. péntek 07:59 - Kővári Adrienn
Miután megírta a HírExtra, hogy Lindsay Lohant kidobták az egyik buliból, pontosabban be sem engedték, azután szakított is a leszbikus sztárpáros, még akkor is, ha ennek a két dolognak semmi köze sincsen egymáshoz.

Szakították. Miután elmorzsoltuk az első könnyeket, tovább folytathatjuk az olvasást. Azt érdemes tudni, hogy a pár évek óta együtt van, de nem is érdemes dátumhoz kötni kapcsolatuk kezdetét, ugyanis ez csak egy amolyan se veled, se nélküled szituáció.

Ráadásul december óta szinte hetente szakítanak. Ki kell hangsúlyoznom, hogy leszbikus párról van szó, melynek egyik tagja Lindsay Lohan, a másik, pedig a híres brit DJ Samantha Ronson.

Ki érti ezt?

Két napja körülbelül, hogy bejelentették a szakítást, kemény botrányok között, Lohan kisasszony be is vallotta kamera előtt töredelmesen, hogy mindennek vége, és ezentúl magára fog csak koncentrálni.

Minden hiába, hiszen úgy tűnik, hogy a párocska nem tud meglenni a másik nélkül. Elképzelhető, hogy Lohan annyira szerelmes, hogy megjavul barátnője, szerelme kedvéért, és végre felhagy a droggal, és alkohollal?

Még a barátok sem tudnak velük mit kezdeni...

A „színésznő” egyik közeli barátnője sem tud kiigazodni a páron, szerinte Lohan sem tudja sokszor, hogy mit akar, teljesen kiszámíthatatlan.

Ekkor még egy barát megszólalt a PEOPLE magazinnak.

- Amióta szakítottak, azóta Lindsay nem találja a helyét. Szomorú, és nagyon magányos, úgy érzi, hogy az egész világ ellene van. Nehéz élete van, hiszen a reflektorfény közepében él. Nem tudja kezelni a helyzetet, de nélküle sem tud élni, mégis, egy kicsit vissza kéne vonulnia. – nyilatkozta a lány egy barátja.

Persze, hogy nem tud a hírnév nélkül élni, mert akkor nem lenne sehol sem, ami azt jelenti, hogy pénze sem lenne... Szegény Lindsay ide, vagy oda, annyira mégsem lehet őt sajnálni. Tehetségesen született, legalábbis többen is láttak benne valamit, aminek köszönhetően felfedezték, és filmekben szerepeltették. Ma már olyan színésznő lehetne, akit bombáznak a rendezők a szerepekkel, de ehelyett a drága Lindsay Lohan elitta az agyát.

Mi meg plána nem...


Lohan apuka szerint a szakítás alatt visszakapta lányát, mert addig is családjával van/volt.

A közös barátok biztosak benne, hogy még mindig nagyon szeretik egymást a lányok és, hogy nem is képesek a másik nélkül élni. Emellett abban is biztosak, hogy mindkettejüknek több időre lenne szükségük, amit csakis a másik társasága nélkül tölthetnek el.

Hogy most mennyi igaz a kibékülésből? Állítólag Lindsay MySpace oldalán röppent fel a hír. Ennek a nőnek már amúgy is teljesen mindegy, hogy mit csinál, mert teljesen elásta magát...
Forrás: People
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását