2024. május 19. - Ivó, Milán

Messit csak gépfegyverrel lehet megállítani?

Hriszto Sztoicskov, korábbi bolgár válogatott futballista szerint a védőknek gépfegyverre lenne szükségük ahhoz, hogy megállítsák az FC Barcelona kirobbanó formában játszó argentin aranylabdását, Lionel Messit.
2010. április 12. hétfő 12:30 - HírExtra
"Egyszer azt mondták, engem csak pisztollyal lehetne megállítani, nos úgy gondolom, manapság egy gépfegyverre lenne szükség ahhoz, hogy szerelni tudják Messit" - nyilatkozta a Barca egykori támadója a bolgár Trud című napilap hétfői számában.

A 44 éves Sztoicskov kitért a szombati El Clásicóra is, amelyet a Barcelona Messi és Pedro góljaival 2-0-ra nyert meg a Real Madrid vendégeként.

"Mit is mondhatnék erről a meccsről? Az egyik gárda játékosai úgy szaladgáltak a pályán, mint a szamarak, a másik együttes pedig futballozott - fogalmazott 1994 Aranylabdása. - A pénz nem minden, láthattuk, hogy a Real többszáz millió eurót érő labdarúgói egyetlen gólt sem tudtak szerezni."

A bolgár válogatott 1994-ben az elődöntőig jutott Sztoicskov vezetésével, aki a 90-es évek elején sorozatban négy spanyol bajnoki címet nyert a Barcelonával.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását