2024. április 19. - Emma

A Fidesz-KDNP nyert Ajkán

A Fidesz-KDNP jelöltjét, Hartinger Ottót választották önkormányzati képviselővé szombaton Ajkán, a 2. számú választókörzetben - tájékoztatta Jáger László, a város jegyzője, a helyi választási iroda vezetője az MTI-t.
2009. április 5. vasárnap 07:20 - HírExtra
A bányásztelepi választókörzetben 2156 választópolgár szerepelt a névjegyzéken, közülük 559-en mentek el szavazni, ami valamivel több mint 26 százalékos megjelenési arányt jelent - mondta a jegyző, megjegyezve, hogy négy voks érvénytelen volt.

A négy jelölt közül Hartinger Ottó 51 éves mérnökre 291-en szavaztak. A második helyre került MSZP-s jelölt, Kaibás Dezső vállalkozó 139, a Jobbik Magyarországért Mozgalom színeit képviselő Ferenczi Gábor pedagógus 105 voksot kapott, míg a magát függetlenként megmérető Csányi Pál nyugdíjasra 20-an szavaztak - közölte a jegyző.

Az ajkai 2. számú választókörzetben az eddigi Fidesz-KDNP-s képviselő lemondása, más városba költözése miatt kellett időközi választást tartani.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását