2024. április 25. - Márk

Kezdődik a NATO-csúcs Baden-Badenben

Összegyűltek a németországi Baden-Badenben péntek este a NATO-országok állam-, illetve kormányfői, hogy megkezdjék kettős helyszínen zajló, kétnapos tanácskozásukat.
2009. április 3. péntek 22:02 - HírExtra
Összegyűltek a németországi Baden-Badenben péntek este a NATO-országok állam-, illetve kormányfői, hogy megkezdjék kettős helyszínen zajló, kétnapos tanácskozásukat. A vendégeket Angela Merkel német kancellár üdvözölte. A csúcsvezetők Jaap de Hoop Scheffer NATO-főtitkárral együtt a szövetség biztonságának általános helyzetét, valamint az Oroszországhoz fűződő kapcsolatokat vitatják meg.

A külügyminiszterek vacsoráján - Javier Solanának, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének, valamint Claudio Bisognierónak, a NATO főtitkárhelyettesének társaságában - a Nyugat-Balkán lesz a téma. A védelmi miniszterek - Franz Josef Jung német és Hervé Morrin francia szakminiszter vendégeként - a NATO védelmi képességeinek átalakításáról, a haderők reformjáról beszélnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását