2024. május 9. - Gergely

Lenyomozzák az MSZP telefonjait

Az MSZP elnökségének kell bemutatni a szombati ülés idejének telefonforgalmáról szóló dokumentumokat, ezt az érintetteknek maguknak kell lekérniük a szolgáltatóktól - értesült az MTI.
2009. április 1. szerda 14:21 - HírExtra
Nyakó István, a párt szóvivője megerősítette: az elnökség korábban arról döntött, hogy mindenki, aki ott volt a szombati ülésen, mutassa be telefonforgalmáról szóló kimutatást.

Burány Sándor, MSZP budapesti elnöke kedden nyilatkozott az MTI-nek arról, hogy szombaton írásos felhatalmazást adtak arra, hogy ellenőrizzék telefonforgalmukat.
Nyakó István ezt azzal egészítette ki, hogy a képviselők maguk kérik le a szolgáltatótól a nyilatkozaton szereplő telefonszámok forgalmát.

Az MSZP elnöksége szombaton a miniszterelnök-jelöléséről egyeztetett reggeltől késő délutánig a párt budapesti székházában. A zárt ülésről folyamatosan kerültek ki információk a sajtóhoz, ezen - az MTI értesülései szerint - több elnökségi tag felháborodott, és megoldást követelt a helyzetre. A távirati iroda úgy tudja, ezután mindenki leadta a mobiltelefonját a titkárságon, majd a telefonszám megadásával együtt egy-egy nyilatkozatot is aláírtak, amelyben felhatalmazást adtak telefonforgalmuk ellenőrzéséhez.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását