2024. április 23. - Béla

Ittas sofőrre lőttek a rendőrök

A gépkocsi gumijának kilövésével állították meg a rendőrök azt az ittas autóst, aki megpróbálta elütni az őt igazoltatni próbáló járőröket Pécsett - tájékoztatta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t hétfőn.
2009. március 30. hétfő 11:26 - HírExtra
Az eset vasárnapra virradó éjjel, a Siklósi úton történt. A környéken szolgálatot teljesítő járőrök egy nagy sebességgel közlekedő gépkocsira lette figyelmesek, ezért követni kezdték az autót. Ezt észlelve a jármű sofőrje kézifékes fordulást hajtott végre, majd megállt, ám amikor rendőrök kiszálltak szolgálati autójukból és odamentek, hogy igazoltassák, megpróbálta elütni őket - mondta el Zsobrák Péter.

Hozzátette: a rendőrök több lövéssel kilőtték a jármű gumiját, így a vezető ismét megállt, majd futva próbált elmenekülni a helyszínről, de a közelben elfogták. A 34 éves férfi ellen ittas vezetés, hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés miatt indult eljárás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását