2024. május 4. - Mónika, Flórián

Nicolas Cage új moziban domborít

A móka és ügynökromantika helyett misztikus világvégethrillert választottak a hét végén az észak-amerikai mozibajárók: Nicolas Cage neve úgy látszik, továbbra is jól cseng.
2009. március 23. hétfő 11:04 - HírExtra
Három nagy stúdiófilm debütált pénteken az amerikai mozikban: a Knowing (Megértés) Cage-dzsel a főszerepben, a Spancserek (I Love You Man) című romantikus blődli és a Kettős játék (Duplicity) című ügynökkomédia Julia Robertsszel és Clive Owennel.

Az Alkonyattal befutott Summit Entertainment Cage-es produkciója szolid sikert könyvelhetett el a 24,8 milliós első hétvégi bevétellel, a Paramount-Dreamworks John Hamburg (Derült égből Polly) rendezte komédiája is hozta a várt 18 millió dollárt és a box office második helyét, a dobogó harmadik lépcsőjére szorult Universal-film, Roberts kémkalamajkája azonban a remények alatt teljesített 14,4 milliós becsült jegyeladásával.

A tiniufós sci-fi-kaland, A Boszorkány-hegy bemutatása második hetében már csak a negyedik helyet tudta elcsípni 13 millióval, a Watchmen című szuperhősmozi viszont szépen tartja magát, március 8-i bemutatása óta 98,1 millió dollárt szedett össze az észak-amerikai jegypénztáraknál.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását