2024. április 20. - Tivadar

A káromkodó állat!

Fontos árut vett egy brit anyuka: mocskos csőrű játékpapagájt: csak egy fontba került, de nagyon nem érte meg - a hölgy szerint - a pénzét
2009. március 22. vasárnap 09:42 - HírExtra
A 44 éves asszony 11 hónapos lánykájának vette a játékot egy olyan boltban, ahol minden 1 penny híján egy font. Nem tudta, hogy a madár beszél is, azt hitte csupán nézegetni, simogatni való, és hogy jó lesz csöppségének. Amikor azután azon "melegében", már az utcán odaadta a papagájt a játékért izgatottan nyúló kislánynak, a gyermeki ujjacskák véletlenül bekapcsolták a verbális üzemmód gombját, a madár pedig elkezdte jó hangosan mondani a magáét.

"Mit bámulsz, s...fej?! Letépem a fejed és lenyomom a kib...ott torkodon!"
"A legrosszabb az volt, hogy egy férfi állt előttünk, és azt hitte neki szól a szitokáradat.
Életemben még nem éreztem magam ennyire kellemetlenül, lesült a képemről a bőr" - ezt már az anyuka mondta a Daily Telegraph című brit lapnak.

A plüsspapagájnak nem csak a fenti két mondatból áll retorikarepertoárja.

Az asszony hivatalos panaszt tett a brightoni önkormányzatnál a bolt ellen. A boltos bocsánatot kért, és elismerte, hogy nem kellett volna a játékok közé tenni a papagájportékát, ám azzal védekezett, hogy jól láthatóan rá van írva: nem gyerekeknek való. Ráadásul még gyerekjátékaik között sincs egy sem, amely 3 éves kor alattiaknak adható, márpedig a szóban forgó lányka egyéves sincs.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását