2024. április 25. - Márk

Civilek a környezetvédelemért

A 2008. március 27-30 között megrendezésre kerülő Környezet- és Természetvédő Szervezetek XVIII. Országos Találkozója Pécsett lehetőséget biztosít, hogy az ott megjelenő dr. Fodor Gábor Környezetvédelmi Miniszterhez előre leadott kérdéssel lehet fordulni.
2008. március 29. szombat 11:35 - Hírextra

Tudomásunk szerint 2008-ra sem készült program a Környezetvédelmi Minisztériumban, ami a parlagfű visszaszorítását célul kitűző kormányprogramot segíti.

Sajnálatosan az elmúlt évek során a tárca érdemi programmal nem vett részt az egészségre igen ártalmas, rendkívül magas parlagfű-pollenkoncentráció csökkentését célzó munkában annak ellenére, hogy a Parlagfűmentes Magyarországért Tárcaközi Bizottságban tagként a Minisztérium képviseltette magát.

Pályázat kiírása önmagában nem hoz eredményt, ezért kérjük, hogy a kormányprogramot érdemben segítő, ahhoz szervesen kapcsolódó és avval összehangolt cselekvési terv, stratégia és kommunikáció kidolgozására 2008 májusig kerüljön sor és kivitelezése már ebben az évben megtörténjen.

Kiadó: Parlagfűmentes Magyarországért Egyesület

Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását