2024. június 16. - Jusztin

Katasztrófa isl ehetett volna

Mindkét jármű vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba, miután egy személyautó és egy gázolajat szállító tartálykocsi összeütközött, az utóbbi pedig felborult pénteken késő este a 7-es főúton, Sormásnál - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitány
2009. március 21. szombat 11:07 - HírExtra
A baleset a 7-es főút M7-es autópálya felett átívelő szakaszán történt. A frissen esett hótól latyakos úton megcsúszott a személyautó, amely nekiütközött a szemből érkező tartálykocsinak. A teherszállítmány a menetirány szerinti bal oldalon átszakította a szalagkorlátot, majd az út menti, mintegy 4-5 méter mély árokba zuhant, csaknem teljesen a tetejére borulva - tapasztalta az MTI tudósítója éjszaka a helyszínen.

A tartályokban lévő gázolaj folyni kezdett, emiatt a polgári védelem és a katasztrófavédelem szakemberei a tűzoltókkal átfejtették a szállítmányt, ezt követően tudták csak daruval kiemelni a járművet.

A rendőrség közlése szerint a baleset során mindkét sofőr súlyos sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították.

A műszaki mentés és a kárelhárítás miatt a 7-es főutat hajnali öt óráig teljes szélességében lezárták, az autópálya forgalmát a baleset azonban nem befolyásolta.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását