2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Egy igazi férfi ideális társa

Amerikai kutatók bebizonyították, van szerelem első hallásra. Nem hiszi el? Itt az ideje, hogy megismerje a vadonatúj iPod shuffle- t!
2009. március 20. péntek 19:54 - HírExtra
Annyira kicsi, hogy az önmagáért beszél, és annyira ügyes, hogy önmagától beszél. Igen, igen jól érted, tényleg beszél!

Az iPod shuffle világújdonságnak számító új VoiceOver funkciója lehetővé teszi, hogy a lejátszó beszédhangon felolvassa dalaid címét, előadóját és játéklistáid nevét.

Sőt, ha épp nem jut eszedbe egy éppen játszódó zeneszám címe vagy előadója, a shuffle egyetlen gombnyomásra elárulja neked azokat, ugyanakkor más fontos információkról is tájékoztat, mint például az akkumulátor állapota.

Az Apple új zenelejátszója igazi innováció! Kisebb, mint egy kulcs, ám 4 GB-os tárkapacitásának köszönhetően csaknem 1000 dal tárolására képes. Használata egyszerű és logikus: a fülhallgató kábelén elhelyezett egyetlen gomb segítségével lejátszhatod dalaidat, vagy épp szüneteltetheted a lejátszást, szabályozhatod a hangerőt, válthatsz a játéklisták között, illetve használhatod a VoiceOver funkciót. Az iPod shuffle új alumínium dizájnnal büszkélkedik, rozsdamentes acélcsíptetőjének köszönhetően pedig remekül hordható trendi kiegészítőként is.

Az új iPod shuffle is az Apple népszerű keverési (shuffle) funkcióján alapul, amely a zenei könyvtárból véletlenszerűen választ ki dalokat. Így akár ritkán hallgatott, talán már el is felejtett kedvencek lephetnek meg zenehallgatás közben, ráadásul soha nem ugyanabban a
sorrendben. Az iPod shuffle-lel különböző játéklistákat készíthetsz, majd egy gombnyomással váltogathatsz közöttük, így mindig a kedvednek vagy elfoglaltságodnak megfelelő zenét hallgathatsz: dübörgő ritmusokat az edzőteremben, fülbemászó slágereket utazás közben, vagy pihentető dallamokat egy fárasztó nap után.

A 4 GB-os tárolókapacitással rendelkező iPod shuffle távvezérlős fülhallgatóval, valamint USB-kábellel, ezüst és fekete színekben hamarosan Magyarországon is megvásárolható 25.990.- forinttól.
Forrás: HírExtra/Playboy
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását