2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Vágó István befejezi!

Tíz év után végre kimondta Vágó István: vége, szakít az RTL Klubbal. Ma délután bejelentették, hogy barátságban ugyan, de elválnak útjaik. Elhiggyük?
2009. március 11. szerda 15:38 - HírExtra
Az ország tesztje, a Nekünk 80, a Pókerarc és persze a Legyen ön is milliomos! után Vágó István ma délután az RTL Klubbal karöltve bejelentette, hogy véget ér több mint tíz éves együttműködésük. Az ellentétek tehát kibékíthetetlennek bizonyultak.

Szép búcsú?

– Az együttműködés folytatásán dolgoztunk Istvánnal, a neki tett ajánlatainkat azonban nem találta megfelelőnek, mert másként képzelte el a jövőt – nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója. - Sajnálattal, de tudomásul vettük döntését. Az elmúlt hosszú években mindig korrekt viszonyunk volt Istvánnal, ehhez pedig nem lett volna méltó, ha olyan kompromisszumra kényszerítjük, amelyben nem érezte volna jól magát. Ha Istvánnak vannak további televíziós tervei, azokhoz az RTL Klub nevében sok sikert kívánok – tette még hozzá barátságosan (álszenten?) Kolosi.

Szépen hangzik, de ha annyira akarták volna, hogy maradjon Vágó a csatornánál, akkor el tudták volna érni. Korábbi információk szerint Vágó István saját, önálló műsort szeretett volna kapni az RTL Klub vezetésétől, a csatorna illetékesei azonban inkább nem számoltak vele.

Vágó István természetesen a maga visszafogottságához híven nyugodtan kommentálta a szakítás tényét.

Őszig pihenő


– Fájó szívvel, de barátsággal köszönök el az RTL Klubtól – kezdte mondandóját az ország kvízmestere. – Hálával tartozom az elmúlt évekért, és azért a profizmusért, amelynek komoly szerepe volt műsoraim sikerében. Jó volt ehhez a csapathoz tartozni, most mégis inkább a távozást választottam. Vannak még televíziós terveim, de őszig még nem szeretnék kamerák elé állni. Ugyan megszoktam a szabadságot, most új kötöttségekre vágyom. Állok az új feladatok elé – reklámozta egy kicsit magát Vágó István.

A HírExtra már hetekkel ezelőtt megírta, hogy Vágó tárgyal az RTL Klub egyik legnagyobb ellenlábasával, a TV2-vel. Végleges szakítása az RTL Klubbal tehát azt is jelentheti, hogy a színfalak mögött sikerült megegyeznie a TV2-vel vagy valamelyik másik csatornával a folytatásról.

Biztosak lehetünk benne, hogy csak hónapok kérdése és Vágó István felbukkan egy igazán szerethető műsorral.
Forrás: RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását