2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Döbbenet! Vágó István tízmilliókat kap a semmiért!?

Vége a találgatásoknak! Kiderült az igazság Vágó István és az RTL Klub közötti konfliktusról: a csatornának nem kell a kvízmester!
2009. március 9. hétfő 09:59 - HírExtra
A jólértesült Blikk című bulvárlap tudni véli azt, amit még talán maga Vágó István sem tud pontosan saját jövőjével kapcsolatban: mi lesz a népszerű műsorvezető sorsa kis országunk vezető kereskedelmi tévéjénél.

Mindenki kedvenc kvízmestere ugyanis már több mint egy éve nem jelentkezett önálló műsorral az RTL Klub képernyőjén, akármilyennel is csak decemberben utoljára. Mint azt már korábban megírtuk, Vágó és az RTL klub között még az elmúlt hónapokban is intenzíven folytak a tárgyalások, sőt a népszerű tévés állítólag a nagy konkurenciával, a TV2-vel is tárgyalni kezdett.

- Folyamatosan tárgyalunk Vágó Istvánnal a szerződése megújításáról. Ezek a tárgyalások lassan a végéhez érkeznek – mondta a Blikk kérdésére Rényi ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója. Kérés azonban, hogy milyen eredménnyel végződik a nagy tárgyalássorozat. Bennfentesek szerint ugyanis attól függetlenül, hogy Vágót mellékvágányra tették eddigi kenyéradójánál, még mindig megkapja milliós fizetését. Ez pedig nem utolsó szempont egy esetleges munkahelyváltásnál…

Bevett szokás ugyanis a hasonlóan „nagy” tévés arcoknál, hogy a szerződésükbe – előrelátó módon – beletesznek egy olyan kitételt, amely megakadályozza egy darabig azok munkavállalását egy másik csatornánál. Ott van például Szebeni István esete, aki kerek tízmilliót kapott azután a TV2-től, hogy már nem is került képernyőre!

- Az, hogy Vágó István szerződésében szerepel-e ez a moratórium, kétoldalú szerződés lévén, nem kiadható információ – nyilatkozta Rényi az ügyről, Vágó Istvánt pedig valahogy nem sikerült utolérnie a bulvárlap munkatársainak.

Az azonban valószínűsíthető: a kvízmester több tízmillió forintot tehet zsebre nulla munkával, talán úgy, hogy közben bőszen tárgyal a konkurenciával.

S még mondják, hogy válság van…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását