2024. április 28. - Valéria

Micsoda harc! A TV2 és az RTL Klub is Vágó Istvánt akarja!

Vágó István állítólag egy játékmester. Na jó, tett is le az asztalra már egy s mást a magyar televíziózásban, de mostanában valahogy eltűnt a képernyőről. Az RTL Klub jegeli, a TV2 pedig ácsingózik érte. Indulhat az ádáz harc Vágó Pista bácsiért!
2009. február 16. hétfő 08:59 -

A régi szép időkben, amikor még ment a Legyen ön is milliomos még minden ragyogó volt Vágó István számára. Imádta a nép az egyszerű kvízműsort, a kvízmesternek nevezett Vágó pedig lubickolt a népszerűségben. Az RTL Klubnál azonban tavaly márciusban úgy döntöttek, nem kell nekik tovább a Milliomos, s egy laza mozdulattal parkolópályára állították Pista bácsit.

Na jó, egy-két „alkalmi melóval” azért csak-csak megszánták az öregedő műsorvezetőt, de például a Pókerarc című szösszenet érthető módon nem elégítette ki Vágót. Várt-várt egy darabig, aztán nemrég már panaszkodni kezdett: kéne neki egy műsor.

- Elégedetlen, mert nem kap lehetőséget – árulta el egy RTL Klubos informátor a Blikknek. Pont ezért dönthetett úgy Vágó: egyszerre két vasat tart a tűzben. Az RTL Klub elöljárói mellett ugyanis a TV2 illetékeseivel is tárgyalásokba kezdett, legalábbis a Blikk szerint.

Hoppá, ezek szerint Vágó István tíz év után visszatér egykori kenyéradójához? Ugyanis dolgozott már a TV2-nél, korábban a Mindent vagy semmit és az Esti Broadway című műsorokat is vezette már ott. A Blikk szerint ősztől önálló műsorra számítanak Vágótól a TV2-nél. Magyar Rita, a csatorna szóvivője meg is erősítette: Vágó tárgyal a óz RTL Klub legnagyobb ellenfelével.

- Decemberben valóban történt egy kölcsönös megkeresés Vágó István és a TV2 között – mondta el a szóvivő. – Le is ültünk tárgyalni, de az egyeztetések azóta abbamaradtak – tette hozzá Magyar.

Csakhogy a Blikk ezt is megcáfolja: szerintük a háttérben folytatódtak a komoly tárgyalások, és már az RTL Klubnál is tisztában vannak vele, hogy Vágó elhagyja őket. Ráadásul Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója csak annyit mondott az őt megkereső újságíróknak: „Vágó István velünk tárgyal”.

Nagyon úgy néz ki tehát, hogy Vágó visszatér a TV2 képernyőjén. A kérdés csak az, hogy milyen műsorral…

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását