2024. május 24. - Eszter, Eliza

Két drogos fogás is Budapesten

Két kábítószer-felderítés volt Budapesten, a lefoglalt drogok összértéke meghaladja a 30 millió forintot - közölte a vámhatóság szerdán az MTI-vel.
2009. március 11. szerda 15:49 - HírExtra
Az Indiából érkező légipostai küldemények ellenőrzése során az egyik csomagban lekváros flakonokban közel két kilogramm hasisgyantát találtak - olvasható Sipos Jenő szóvivő közleményében.

Hozzátette: a küldemény címzettjénél csekély mennyiségű kábítószert és annak fogyasztásához használt eszközöket találtak.

A lefoglalt hasisgyanta feketepiaci értéke megközelíti a 12 millió forintot, a címzett férfi ellen kábítószerrel visszaélés gyanúja miatt indítottak eljárást őrizetbe vétele mellett.

Egy másik budapesti lakásban még a hétvégén 60 dekagramm kokaint, valamint 6,5 kiló amfetamint és ezek fogyasztásához használt eszközöket találtak. Ezek összértéke elérheti a 20 millió forintot. A drog Hollandiából kerülhetett Magyarországra.A férfit őrizetbe vétele után előzetes letartóztatásba helyezték - írta a vámhatóság.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását