2024. június 2. - Kármen, Anita

Menetelő magyarok az Eb-n

Darázs Péter futamgyőztesként továbbjutott az 500 méteres selejtezőkből a bécsi rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokságon szombaton, ugyanakkor Knoch Viktor végül rajthoz sem állt, így számára befejeződött a háromnapos viadal.
2009. március 7. szombat 16:21 - HírExtra
Az 50 fős mezőnyben az első kettő hely ért biztos továbbjutást az előfutamokban, azonban Darázs nem elégedett meg ezzel. Sokáig a pénteki 1500-as versenyben döntős dél-koreai Szung Szi Bak mögött korcsolyázott, de az utolsó körben nagyszerűen bevágott a 2007-es Universiadén minden számban győztes riválisa elé, s így elsőként haladt át a célvonalon.
Az idei Eb-n öt érmet nyert Knoch Viktor végül nem állt fel a rajtvonalhoz, ezzel számára befejeződött a világbajnokság. Az olimpiai ötödik helyezett magyar versenyző pénteken hatalmasat bukott, s kisebb agyrázkódást szenvedett, továbbá fején kívül a mellkasát is beütötte.

A negyeddöntőbe jutásért rendezett futamok 13:51-kor kezdődtek. Mindkét nemnél még 33-an érdekeltek, s köztük van Heidum Bernadett, Huszár Erika és Darázs Péter is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását